Jag väntar med spänning till onsdag

Idag åker jag och Emma hem till mig, har spenderat några dagar hos mormor. Vi ska kolla till hästarna medan mamma är borta, hon ska vara borta till imorgon (kväll antar jag) och vad hon kommer hem med får ni se då! Bilderna nedanför är från när vi firade Sofia för några dagar sen, vilken dag vet jag inte och jag antar att jag inte är den enda som tappar kollen på veckodagarna så här på sommarlovet.

Något kryper på mammas tidning


Nya kameraväskan

Beställt en Kelly Moore kameraväska från Fotobag.se, älskar den!

linnorrmalm@instagram


Outfit


Kavaj - Monki rea 100:-, Top - Gina Tricot 99:-, Byxa H&M 199:-, Örhängen Ur & Penn rea 20:-

PhotoChallenge

Jag och några andra har startat en FotoChallenge-grupp på facebook, där vi varannan vecka lägger upp en bild med ett speciellt tema, för att komma till gruppen klicka här. Den här gången var det min tur att välja tema och jag valde sinnen. Här är resultatet, människan har en otrolig känsel i fingertopparna, därför valde jag det motivet!

Kylig sommarkväll

Vi red omkring i hagen jag och mamma, den gigantiska sommarhagen hästarna har. När ridturen var slut gick jag ut och fotade dimman, den ligger fortfarande så vackert över ängarna. Älskar de kyliga sommarkvällarna.

Bildbomb på Freja och Lovisa

Här är den, bildbomben som jag lovat er! Först är det bilder på Lovisa, och efter det Freja. De är systrar förresten, ganska lika tycker jag. Och båda två duktiga modeller!

Vilken av dessa två bilder längst ner tycker ni är snyggast?

Shoppingdag i Umeå

Har varit på stan med kusinerna Sofia och Emma idag, hittade en hel del som jag är grymt nöjd med. Måste säga att bästa köpet från idag är nog kavajen, älskar den! Slarviga bilder på sakerna, men skitsamma.

Stickad tröja - Rut m. fl. 199:-, Top - Gina Tricot 99:-, Linne - H&M 79:-

Rosa + blått linne - H&M rea 50:-/st, Byxa H&M 199:-

Kavaj - Monki rea 100:-, Blus - H&M rea 50:-, Läppstift - Kicks 105:-
Bandeau - Gina Tricot rea 29:-, BH - H&M rea 50:-
 

Havet

Sitter hos mormor nära havet utanför Umeå, älskar det här stället. Hon har ett stort jordgubbsland, smultron och en jättefin strand. Plus att det faktiskt är varmt här, är lite brist på värme där uppe i norr tycker jag. 
Bildbomben på Freja och Lovisa kommer, I promise! Den blir bara lite senare än jag tänkt mig, om någon dag troligen. Håll ut! ;)
linnorrmalm@instagram

Erika och Casper del 2


"Perfektionist-Linn"

Här sitter jag mitt i natten och bloggar och nördar facebook när jag borde packa färdigt och sen gå och lägga mig, ska upp klockan 7 imorgon.
Förut när jag packade var jag väldigt nogrann, jag vikte ihop allt och fyllde igen varenda liten lucka i väskan med smågrejor jag skulle ha med. På senare tid har jag blivit mindre nogrann, jag har ju flackat omkring så mycket fram och tillbaka när jag bor i Öjebyn på skolveckorna så inte ids man packa så noga varje helg. Men idag kände jag att "perfektionist-Linn" kom fram igen, jag har vikt minsta lilla socka och försökt passa in alla kläder och saker på ett bra sätt så det ska ta så lite plats som möjligt. Haha, snacka om att jag är nojig.
Det jag egentligen vill förmedla med detta inlägg är att jag åker till mamma i Umeå imorgon, känns underbart, saknar min kära mor och hästarna!

Brusigt

Jag funderar lite hur jag ska göra med bilderna på Freja och Lovisa, ska jag lägga upp en enda stor bilbomb eller ska jag lägga upp några inlägg med få bilder? Vad säger ni? Ni får i alla fall ett smakprov på en av favvobilderna hittills, har inte hunnit titta igenom alla bilderna ännu.

linnorrmalm@instagram

Hehe.. ser att jag bör rensa minneskortet.

Dagens planer

Tjabba, idag har jag något spännande framför mig. Ska fota kusinerna Freja och Lovisa, igår valde vi kläder och håller de vad de lovar så skulle de sminka sig mycket! Det är rätt så kallt ute idag och ett lagomt tunt täcke med moln = inga mygg, fint ljus och förhoppningsvis inte mycket regn. Hoppas på riktigt bra bilder nu!

Erika och Casper

Fotade Erika och Casper idag. Det kommer fler bilder från dagen en annan gång, men måste bara visa favvobilden. Blev otroligt nöjd med den!

Photoshoot 12/7 del 3

Foto: Pernilla   Modell och redigering: Jag

Ny design

Kände att det var dags, så det här har jag spenderat flera timmar med. Tyckte det blev helt okej, så det får då vara så här ett tag framöver. Vad tycker ni om nya designen?

Trots att det inte verkar så sover vi faktiskt ibland också!

Man måste ju samla nya krafter för att orka busa!

Busigt!

Är hos Jeanette och Micke igen, självklart trivs jag som sjutton här med familjen och alla hundar. Idag fick valparna tre leksaker att tugga på och fajtas om, och det uppskattades av dem vill jag lova!

Photoshoot 12/7 del 2

Foto: Pernilla   Modell och redigering: Jag
 

PhotoChallenge

Jag och några andra har startat en FotoChallenge-grupp på facebook, där vi varannan vecka lägger upp en bild med ett speciellt tema. Den här veckans tema var litet blir stort/stort blir litet och här är resultatet, en bild på hästarna långt bort - stort blir litet.

Photoshoot 12/7 del 1

Foto: Pernilla   Modell och redigering: Jag
 

Teenager Posts


Svartvitt


Ännu en dag

Seg dag idag. Har i alla fall fått något gjort, har klippt klorna på hunden och nu står korvstroganoffen och puttrar på spisen. Efter maten måste jag tvätta kläder och aktivera hunden, känner mig för tillfället rätt så omotiverad. Hoppas lite mat i magen får fart på mig!

Leker med fotoshop

Sitter här och leker lite med fotoshop samtidigt som jag tittar på Mythbusters. Vill ha en helt ny design på bloggen men då måste man ju ta sig tiden, och jag orkar inte. Inte än, men någongång framöver. Funderar om jag ska göra om bloggen med en ljusrosa stil, men jag får se vad det blir. Och när det blir.

Valpar del 2


Experimentera med brus

Vanligtvis vill man ju inte ha brus i sina bilder, men det kan vara roligt att testa lägga till det och i vissa fall blir det riktigt snyggt. På båda de här bilderna har jag lagt till brus, jag måste erkänna att jag gillar den översta!

Valpar del 1

Vi tog ut valparna på gården en sväng för några timmar sedan, idag är de faktiskt fem veckor gamla! Man vill ju bara käka upp dem, de är så söta. Klicka här för att komma till uppfödarnas hemsida.

Týr


Erika

Erika ville ha en ny profilbild och självklart ställer jag upp! Så nedanför är bilder på hon och hennes vovve Luna.

Siberian Husky

Är hos Micke och Jeanett nu och har det grymt bra. Är med valpar och borstar håriga hundar, jag gör det jag trivs allra bäst med. Fotade lite idag när de sprang runt i hagen, men det blev få bra. De två översta bilderna är på Louie och den längst ned är Maxx.

Karin och Týr


Vinur


Gina Tricot

Har som jag skrev tidigare beställt kläder från Gina som ja lovat att visa, och här kommer de mesta av det! Glömde tyvärr min klänning i Umeå så det kommer ingen bild på den på ett bra tag. Men här är resten i alla fall, ett linne, en topp och två stycken bandeau.

Helgen

Åkte över helgen till mamma i Umeå för att fira henne, det har varit riktigt trevligt. Hon fick en så otroligt fin present, stenen på andra bilden. Jag tycker den är helt fantastisk!
 
Min kusse Sofia och jag
Mamma

Malin, Clara och Vinur


RSS 2.0