Fly away


Den här bilden är väldigt oskarp, men jag gillar den. Tyckte jag gjorde det bra med redigeringen också, gjorde den svartvit och ökade kontrasten, sen la jag till lite brus och det vita som gör att det ser ut som att bilden är tagen i motljus. Vad tycker ni? Kan även oskarpa bilder se bra ut?

Igelkottbebis


Off she goes


På bilden: Emma

With the wind in her hair


På bilden: Emma

A spider and her web


Humla och blomfluga


Pink reflection

Bilden är tagen en fantastiskt vacker kväll hos mormor för några veckor sedan, himlen var så vacker och den speglades mot klipporna som var blöta efter regnet.
 

Älskar, älskar inte


På bilderna: Emma

Nu äre slut

Sommarlovet går mot sitt slut och jag flyttar till lägenheten med Pernilla imorgon, känns lite spännande! Det känns inte direkt jobbigt att skolan börjar även om jag gärna hade haft en vecka till med lov. Nåja, har haft ett helt underbart sommarlov så jag tänker inte klaga! Kommer inte ha internet där tror jag så vi får se när jag kommer igång med uppdateringen på bloggen igen, gör några tidsinställda inlägg så det inte blir jättedött här. Ha det bra, det ska i alla fall jag ha!

Min och Emmas dag i bilder


Hinken


Svartvitt från i söndags

I söndags var jag och fotade när Sussi och Veronica red lektioner för Ewa, på bilderna nedan rider Sussi på Hinken. Det är alltid lika spännande att vara hos Ewa! För att komma till hennes hemsida klicka här.


Galningar i hagen

Här kommer lite bilder från när Cally (den mörkgråa hästen) släpptes in i hagen tillsammans med de andra.

PhotoChallenge

Jag och några andra har en FotoChallenge-grupp på facebook, där vi varannan vecka lägger upp en bild med ett speciellt tema, för att komma till gruppen klicka här. Den här gången var temat rädsla. Här är resultatet, jag redigerade ihop två bilder som är tagna för länge sen.

Nu är de fem stycken

Idag har Cally kommit till oss, ett treårigt, vackert sto. Slänger bara in en bild på henne just nu, men fler kommer dyka upp!  Hennes färg är så fin och hennes temperament så härligt.

Simlpe blue

Jag har ju inte visat klänningen som jag beställde tillsammans med de här kläderna ordentligt, I love it!
Klänning - Gina Tricot 99:-

Tidig morgon

Tidig morgon för mig i alla fall, klev upp typ kvart i åtta. Idag ska vi ett gäng till Paradisbadet i Övik! Nicenice!

Odd or Cute?

Vad säger ni, är det udda eller snyggt att ha en tröja ovanför en klänning? Kanske både och?

Klänning - Gina Tricot 99:-, Tröja - Rut m. fl. 199:-

Red lips

Hej, tänkte bara berätta för er att på måndag kommer polarna Pernilla och Johan hit, lääängtar! Tänkte också visa bilden nedanför, har nämligen provat en ny redigering. Läpparna som skimrar, vad tycks?

Första videon jag filmar och klipper ihop

 

Nu är de tillsammans

Nu har vi släppt ihop hela gänget i storhagen, Demon stod tidigare med Mooses i en annan hage. Blev inte några spännande bilder, för när jag väl hunnit till kameran var hästarna långt bort och verkade bestämt sig för att stanna där. Väntade ett bra tag på att de skulle komma i full rulle tillbaka, men när de väl gjorde det så stod jag på helt fel plats. Ni får en bild på Demon i alla fall.

What mom brought home

Glömde visa er vad mamma kom hem med, hade tankarna på helt annat än datorn hela dagen igår! De (mamma och ägaren till hästen nedan) kom fram vid 5-tiden med skönheten på bilderna, han är en 3-årig vallack med namnet Demon. Han är en väldigt lugn och trygg häst, helt underbar! Det kommer en till på fredag, blir också spännande! Vi äger inte de hästar som kommer till oss nu, men de ska vara hos oss en tid.
Hehe klaga inte på bilderna, de är ju inte jättesnygga men jag gick ut och tog några väldigt snabba och få bilder för att kunna visa er honom.
Emma sov hos mig från tisdag till onsdag, och såklart red vi båda dagarna. Vi har ridit barbacka omkring i hagen, och jag har galopperat för första gången barbacka på Grace! Det var grymt kul, Grace tyckte det också och det gjorde mig så lycklig. Älskar de där små upplevelserna man har med djur, när något bra händer och det är delad lycka. Så var det verkligen igår.

RSS 2.0